Pingdom Check

Wi-Fi ombord

Håll dig uppkopplad under hela flygturen – från det att du satt dig ner ända tills du lämnar planet.

Från gate till gate

Vi kan nu erbjuda våra kunder en Wi-Fi-anslutning på vår flotta av Boeing 757- och 767-flygplan, från det ögonblick du går på planet tills du är tillbaka på flygplatsen. Från 2019 kommer även en ny toppmodern Wi-Fi-tjänst att finnas tillgänglig på våra Boeing 737 MAX-flygplan.

Passagerare i Economy-klassen kan få tillgång till Wi-Fi på en av sina enheter mot en liten avgift, men passagerare som flyger Saga Premium, Saga Premium Flex, Economy Flex samt Saga Gold-medlemmar får gratis Wi-Fi för två enheter.

Wi-Fi-priser

Island – Europa Island – Nordamerika
Pris*: €6 €12

*Pris för Wi-Fi anges alltid i euro. ”ROW44 Iclandair Wi-Fi” kommer att anges på ditt kontoutdrag.

Vår Wi-Fi ombord passar perfekt för:

• E-post
  • Lätt surfning
  • Sociala Medier

Så här lätt ansluter du till Wi-Fi ombord:

1. Sätt din enhet i flygläge och aktivera Wi-Fi.
  2. Välj ”Icelandair Internet Access”.
  3. Öppna din webbläsare och välj ”Få Wi-Fi” för att komma åt Wi-Fi-portalen och genomföra ditt köp.

Anslutningen

Anslutningen motsvarar en 3G-anslutning på marken. Vi erbjuder Wi-Fi på alla flyg, men vissa områden i Nordamerika saknar täckning. Täckningsområdet visas i bilden till vänster. Wi-Fi-anslutningen är aktiv under hela flygningen.